Praktijk voor Haptotherapie R&R

“Als voelers geboren, tot denkers gemaakt.”

Haptotherapie R&R helpt jou weer jezelf te zijn, te staan voor jouw overtuiging, ongeacht de ander. EMDR helpt situaties, beelden of herinneringen die jou blokkeren in je doen en laten een plek te geven.

Wat is haptotherapie?

Wanneer denken de overhand heeft, het dagelijks leven beheerst en het functioneren belemmert, kan haptotherapie uitkomst bieden. Door haptotherapie word je je zich bewust van jouw eigen gedrag en lichaam (en: lichaamstaal). De haptotherapeut helpt je om weer het verband tussen gedrag en emotie bewust te ervaren. Hierdoor leer je gaandeweg beter omgaan met gebeurtenissen uit het dagelijkse leven. Je wordt er minder een speelbal van, je krijgt weer grip op jezelf.

Misschien herken je deze situaties wel:

  • In een wachtkamer kies ik niet bewust maar neem wel de eerste de beste stoel.
  • Ik ga af op wat iemand zegt en let niet op hoe het gezegd wordt.
  • Bij pijn of vermoeidheid werk ik gewoon door. Ik gun mezelf geen rust.
  • Ik zit niet lekker in mijn vel, maar heb geen idee waar dat vandaan komt.

Alle samenwerkingen met Fysio + Zo

Haptotherapie gaat over zulke situaties. Wij volwassenen hebben met de jaren geleerd ons op een bepaalde manier te gedragen. We zijn vaak kwijtgeraakt wat kinderen nog wel hebben: gewoon jezelf zijn, in elke situatie. Die aangeleerde beheersing kan nut hebben, maar het kan je ook in de weg zitten. Emoties kunnen er dan niet meer uit.

Aanmelden haptotherapie

Aanmelden voor of meer informatie over haptotherapie ? Neem contact op met Roelf Ketelaar: 06 – 52433352 of info@praktijk-rr.nl of kijk op www.praktijk-rr.nl

Bel direct

of mail voor een afspraak