Sportrevalidatie

Alles over sportrevalidatie

Steeds meer mensen sporten. Heel fijn, want sporten is natuurlijk gezond voor je! Helaas zorgt dit ook voor blessures. Jaarlijks ontstaan er zo’n 4,5 miljoen sportblessures. Bij Fysio+Zo zorgen wij ervoor dat je weer snel en fit het sporten kunt hervatten en een blessure kunt voorkomen.

Behandeling tijdens sportrevalidatie

Een blessure is een van de bekendste redenen om naar de fysiotherapeut te gaan. Onze ervaren fysiotherapeuten helpen je tijdens de sportrevalidatie om zo sterk en fit mogelijk het sporten te kunnen hervatten. Zodra de diagnose is gesteld gaan we aan de slag in onze trainingsruimte. Hier bouwen we de sportactiviteiten zoveel mogelijk op en laten we diverse spelelementen terugkomen. Dit doen we om je op het juiste niveau weer terug te laten keren. Zodra je weer kan sporten, gaan we het veld op om de revalidatie sport-specifiek af te sluiten.

Wanneer kom ik in aanmerking voor sportrevalidatie?

Je komt in aanmerking voor sportrevalidatie na het oplopen van een blessure. Maar wist je dat wij naast het herstellen van een blessure er ook zijn om klachten te voorkomen? En om je te helpen bij het opbouwen van een sportactiviteit? Hierbij geven we tips over het gedoseerd opbouwen van de training. En adviseren we over het opstellen van een trainingsschema waarbij de belasting geleidelijk opgebouwd wordt.

Bel direct

Bel direct

of mail voor een afspraak