skip to Main Content

Steeds meer mensen sporten, dit zorgt helaas ook voor klachten. Jaarlijks ontstaan zo’n 4,5 miljoen sportblessures. Bij Fysio+Zo zorgen wij ervoor dat u weer snel en fit het sporten kunt hervatten en klachten kunt voorkomen.

Een blessure is een van de bekendste redenen om naar de fysiotherapeut te gaan. Onze ervaren fysiotherapeuten helpen u vervolgens om zo sterk en fit mogelijk het sporten te kunnen hervatten. Zodra de diagnose is gesteld gaan we aan de slag in onze trainingsruimte. Hier bouwen we de sportactiviteiten zoveel mogelijk op en laten we diverse spelelementen terugkomen, dit alles om u op het juiste niveau weer terug te laten keren. Zodra u weer kan sporten, gaan we het veld op om de revalidatie sportspecifiek af te sluiten.

Maar wist u dat wij naast het herstellen na een blessure er ook zijn om klachten te voorkomen of om u te helpen bij het opbouwen van een sportactiviteit? Met tips over het gedoseerd opbouwen van de training en het opstellen van een trainingsschema bouwen de belasting geleidelijk op.

Back To Top