Wie zijn wij?

Sandra Spee

Fysiotherapeut en Manueel Therapeut

Mijn naam is Sandra Spee, sinds 1984 werkzaam als fysiotherapeut. Sinds 2005 afgestudeerd manueel therapeut en 2010 master afgerond. Fysiotherapeut is het mooiste vak voor mij. Het is een uitdaging om mensen te kunnen te helpen om weer in beweging te komen. Mijn grootste interesses liggen bij de wervelkolom, kaak, schouderregio en de oncologische fysiotherapie. Sinds 2016 lid van het schoudernetwerk Randstad West.

BIG-nummer: 69035073304

Rutger de Koning

Fysiotherapeut en Psychosomatisch Fysiotherapeut

Ik ben Rutger de Koning, werkzaam sinds 2000 als fysiotherapeut bij Fysio+Zo. Ik heb in 2009 de opleiding Psychosomatisch Fysiotherapie gedaan, in 2015 de opleiding Handtherapie. Daarnaast heb ik opleidingen gedaan voor echografie en COPD. Ik vind het vak fysiotherapie een erg mooi vak omdat je in contact komt met allerlei verschillende mensen en ik haal energie uit het feit dat patiënten door middel van mijn behandeling herstellen van hun klachten.

BIG-nummer: 59052633604

Esther Mittertreiner

Fysiotherapeut

Ik ben Esther Mittertreiner en direct na mijn afstuderen in 1993 als algemeen fysiotherapeut begonnen in deze fysiotherapiepraktijk. Ik heb sindsdien verschillende cursussen gevolgd en geef 2x/week zwemtherapie in zwembad Maesemunde.

BIG-nummer: 59041153904

Remco van den Bos

Fysiotherapeut en Manueel Therapeut

Mijn naam is Remco van den Bos, sinds 2010 fysiotherapeut en in 2016 afgestudeerd master musculoskeletaal therapeut (manueeltherapeut). Bewegen is leven! Daarom vind ik het mooi om mensen te helpen waar bewegen op een gegeven moment niet vanzelfsprekend is. Ik vind het de uitdaging om er samen achter te komen welke factoren ervoor zorgen dat het lichaam niet herstelt en wat we daar aan kunnen doen.

BIG-nummer: 59913054904

Nady van Luijk

Fysiotherapeut

Mijn naam is Nady van Luijk en sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio+Zo.

Mijn hart ligt bij het sporten en weet helaas hoe vervelend het is om geblesseerd langs de kant te moeten staan. In de praktijk zie ik dan ook regelmatig sport gerelateerde klachten. Daarnaast houd ik op de ONDO het inloopspreekuur en train hier met de spelers voor het laatste stukje veldrevalidatie.

BIG-nummer: 99918707204

Rene van Gilst

Fysiotherapeut

Ik werk inmiddels 11 jaar met veel plezier als fysiotherapeut.

Ik ben geïnteresseerd in veel verschillende patiënten categorieën van jong tot oud en heb een ruime ervaring met zowel individuele behandelingen /training /coaching, behandeling aan huis, als diverse beweeggroepen waaronder C.O.P.D. en Fysiofitness.

BIG-nummer: 69909276904

Adil Amakran

Fysiotherapeut

Mijn naam is Adil Amakran en ik ben sinds september 2022 werkzaam bij Fysio+Zo. Naast mijn werkzaamheden binnen de praktijk ben ik ook verbonden aan voetbalvereniging MSV’71 in Maassluis waar ik de fitheid van de selectiespelers op peil houd. Wat mij het meest aanspreekt aan het vak fysiotherapie is om mensen te helpen op weg naar zelfredzaamheid en optimaal bewegen.

BIG: 19929727504

Anouk van Gaalen

Sportinstructeur

Hoi! Mijn naam is Anouk en ik volg de studie Fysiotherapie in Leiden. Hiervoor heb ik de opleiding “MBO Sport en Bewegen” gedaan. Sinds 2022 geef ik de woensdagavonden medische trainingen bij Fysio + Fit. Zelf ben ik graag sportief bezig en daarom vind ik het leuk om anderen hierin te motiveren en te begeleiden.

Inez Jong

Sportinstructeur

Hoi mijn naam is Inez, ik volg de opleidingen fysio- en oefentherapie in Utrecht. Sinds 2022 begeleid ik de medische fitgroepen bij Fysio+Fit. Zelf ben ik ook graag in beweging, daarom vind ik het ook erg leuk om anderen hierin te kunnen helpen en begeleiden.

Ingrid Vermeer

Secretaresse

Mijn naam is Ingrid Vermeer. Ik beman de balie op maandag en dinsdag. Ik beheer de agenda van de fysiotherapeuten, verzorg de patiënten administratie en onderhoud contacten met de zorgverzekeraars. Ook leen ik hulpmiddelen uit, zoals bijv. krukken. Dit doe ik al jaren met veel plezier.

Priscilla Vink

Secretaresse

Mijn naam is Priscilla Vink. Sinds 2010 werkzaam als administratief medewerkster bij Fysio+Zo. Ik richt mij met name op de boekhouding, sportabonnementen en het inplannen van afspraken. Met veel plezier werk ik hier 2 dagen in de week, op maandag en vrijdag achter de balie.

Nicole Dijkhuizen

Secretaresse

Your Content Goes Here

Anja Zeelenberg

Facilitair medewerker

Hallo ik zal me even voorstellen. Ik ben Anja en ik verzorg  de schoonmaak van de praktijk.

Dat doe ik al vele, vele jaren met veel plezier. Ik ben daarmee begonnen op het Marktplein en toen meeverhuisd naar deze locatie. Ik hoop de praktijk nog lange tijd spik en span te houden!

Missie en Visie

— Van stilstand naar beweging

Fysio+Zo staat voor kwaliteit, een persoonlijke benadering en service gerichtheid. Wij zijn patiënt specifiek en ons doel is de patiënt binnen korte tijd van stilstand weer naar beweging te krijgen of in beweging te houden. Dit vindt plaats in een prettige omgeving waarin de patiënt zijn verwachtingen kan uitspreken omtrent het actief werken aan het herstel van zijn of haar klachten.

Binnen de praktijk Fysio+Zo zijn vele gekwalificeerde therapeuten aanwezig die jou graag actief begeleiden bij jouw herstel.

Bel direct

Bel direct

of mail voor een afspraak