Wie zijn wij?

Sandra Spee

Fysiotherapeut en Manueel Therapeut

Mijn naam is Sandra Spee, sinds 1984 werkzaam als fysiotherapeut. Sinds 2005 afgestudeerd manueel therapeut en 2010 master afgerond. Fysiotherapeut is het mooiste vak voor mij. Het is een uitdaging om mensen te kunnen te helpen om weer in beweging te komen. Mijn grootste interesses liggen bij de wervelkolom, kaak, schouderregio en de oncologische fysiotherapie. Sinds 2016 lid van het schoudernetwerk Randstad West.

BIG-nummer: 69035073304

Rutger de Koning

Fysiotherapeut en Psychosomatisch Fysiotherapeut

Ik ben Rutger de Koning, werkzaam sinds 2000 als fysiotherapeut bij Fysio+Zo. Ik heb in 2009 de opleiding Psychosomatisch Fysiotherapie gedaan, in 2015 de opleiding Handtherapie. Daarnaast heb ik opleidingen gedaan voor echografie en COPD. Ik vind het vak fysiotherapie een erg mooi vak omdat je in contact komt met allerlei verschillende mensen en ik haal energie uit het feit dat patiënten door middel van mijn behandeling herstellen van hun klachten.

BIG-nummer: 59052633604

Esther Mittertreiner

Fysiotherapeut

Ik ben Esther Mittertreiner en direct na mijn afstuderen in 1993 als algemeen fysiotherapeut begonnen in deze fysiotherapiepraktijk. Ik heb sindsdien verschillende cursussen gevolgd en geef 2x/week zwemtherapie in zwembad Maesemunde.

BIG-nummer: 59041153904
 
Lees meer

Ellen Vollering

Fysiotherapeut en Oncologie Fysiotherapeut

Mijn naam is Ellen Vollering en ben sinds 1980 fysiotherapeut. Het vak vind ik nog steeds erg mooi, met name het stuk waar ik mensen begeleid in het krijgen van meer inzicht, over het functioneren van hun eigen lichaam.

Tip: Dagelijkse ontspanningsmomenten in de vorm van microbreaks, zorgen voor herstel en rust in het lichaam.

BIG-nummer: 19035175704

Remco van den Bos

Fysiotherapeut en Manueel Therapeut

Mijn naam is Remco van den Bos, sinds 2010 fysiotherapeut en in 2016 afgestudeerd master musculoskeletaal therapeut (manueeltherapeut). Bewegen is leven! Daarom vind ik het mooi om mensen te helpen waar bewegen op een gegeven moment niet vanzelfsprekend is. Ik vind het de uitdaging om er samen achter te komen welke factoren ervoor zorgen dat het lichaam niet herstelt en wat we daar aan kunnen doen. 

BIG-nummer: 59913054904

Nady van Luijk

Fysiotherapeut

Mijn naam is Nady van Luijk en sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio+Zo.

Mijn hart ligt bij het sporten en weet helaas hoe vervelend het is om geblesseerd langs de kant te moeten staan. In de praktijk zie ik dan ook regelmatig sport gerelateerde klachten. Daarnaast houd ik op de ONDO het inloopspreekuur en train hier met de spelers voor het laatste stukje veldrevalidatie.

BIG-nummer: 99918707204

Rene van Gilst

Fysiotherapeut

Ik werk inmiddels 11 jaar met veel plezier als fysiotherapeut.

Ik ben geïnteresseerd in veel verschillende patiënten categorieën van jong tot oud en heb een ruime ervaring met zowel individuele behandelingen /training /coaching, behandeling aan huis, als diverse beweeggroepen waaronder C.O.P.D. en Fysiofitness.

BIG-nummer: 69909276904

Anke Hogervorst

Fysio Zaal

Mijn naam is Anke Hogervorst.

Vanaf September 1979 tot 1 januari 2016 heb ik gewerkt bij Fysiotherapie Marktplein en Fysio+Zo. Ik ben opgeleid als algemeen fysiotherapeut. Mijn specialisaties waren vooral gericht op het bekkengebied, zoals bij de zwangerschap en bekkenklachten.

Peggy Vink

Fysiotherapeut

Januari 2021 is voor Peggy Vink de start van een nieuwe uitdaging bij ons. Peggy komt ons team versterken. In september is ze afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Ze zal voor een deel in
de trainingszaal en het andere deel aan de behandelbank te vinden zijn. We zijn erg blij met haar versterking en wensen haar heel veel succes en werkplezier toe!

Ingrid Vermeer

Secretaresse

Mijn naam is Ingrid Vermeer. Ik beman de balie op maandag en dinsdag. Ik beheer de agenda van de fysiotherapeuten, verzorg de patiënten administratie en onderhoud contacten met de zorgverzekeraars. Ook leen ik hulpmiddelen uit, zoals bijv. krukken. Dit doe ik al jaren met veel plezier.

Priscilla Vink

Secretaresse

Mijn naam is Priscilla Vink. Sinds 2010 werkzaam als administratief medewerkster bij Fysio+Zo. Ik richt mij met name op de boekhouding, sportabonnementen en het inplannen van afspraken. Met veel plezier werk ik hier 2 dagen in de week, op dinsdag en vrijdag achter de balie.

Joke van den Akker

Secretaresse

Mijn naam is Joke van den Akker. Sinds september 2019 werk ik met veel plezier als secretaresse bij Fysio+Zo. Op woensdag en donderdag beantwoord ik uw vragen aan de telefoon of balie, beheer ik de agenda van de fysiotherapeuten en verricht ik allerlei administratieve werkzaamheden voor de praktijk.

Anja Zeelenberg

Facilitair medewerker

Hallo ik zal me even voorstellen. Ik ben Anja en ik verzorg  de schoonmaak van de praktijk.

Dat doe ik al vele, vele jaren met veel plezier. Ik ben daarmee begonnen op het Marktplein en toen meeverhuisd naar deze locatie. Ik hoop de praktijk nog lange tijd spik en span te houden!

Missie en Visie

— Van stilstand naar beweging

Fysio+Zo staat voor kwaliteit, een persoonlijke benadering en service gerichtheid. Wij zijn patiënt specifiek en ons doel is de patiënt binnen korte tijd van stilstand weer naar beweging te krijgen of in beweging te houden. Dit vindt plaats in een prettige omgeving waarin de patiënt zijn verwachtingen kan uitspreken omtrent het actief werken aan het herstel van zijn of haar klachten.

Binnen de praktijk Fysio+Zo zijn vele gekwalificeerde therapeuten aanwezig die jou graag actief begeleiden bij jouw herstel.

Bel direct

Bel direct

(0174) – 416174

of mail voor een afspraak