Ouderen fitness

Fitness voor ouderen

Je zal ongetwijfeld weleens bij het opstaan uit een stoel denken dat het niet meer zo soepel gaat als vroeger. Iets boven het hoofd uit een kastje pakken of de trap niet meer kunnen lopen zonder rustmoment. Het zijn alledaagse activiteiten die moeilijker worden naarmate je wat ouder wordt. De medische training Fitness voor ouderen kan hierbij ondersteunen.

Door te sporten onder begeleiding fysiotherapeut train je op specifieke oefenapparatuur en worden er oefeningen gedaan gericht op jouw dagelijkse activiteiten. Met behulp van krachttraining voor ouderen kunnen activiteiten uiteindelijk soepeler en met meer kracht uitgevoerd worden.

Deelname aan Fitness voor ouderen

Voordat je deel gaat nemen aan de training, wordt eerst een intake afgenomen en een lichamelijk onderzoek gedaan. Hierdoor kan duidelijk in kaart gebracht worden wat eventuele problemen zijn in het dagelijks functioneren.

Tijdens Fitness voor ouderen word je begeleid door Sandra Spee en/of Nady van Luijk. Heb je vragen over de ouderentraining? Neem dan contact op met ons!

Bel direct

Bel direct

of mail voor een afspraak