Motor control

Motor control voor rugklachten

De Motor Control training is een 6 weken durende training. Deze training is bedoeld voor mensen met klachten aan de wervelkolom en aangrenzende gewrichten en spieren, waarbij de samenwerking tussen spieren en gewrichten verstoord is. Dit kan een gevolg zijn van langer bestaande pijn of een langer bestaande blessure.

Deelname aan Motor Control

De training Motor Control van Fysio+Zo vindt plaats op maandag en donderdag van 18:00 tot 19:00 uur en duurt 6 weken. Tijdens deze 6 weken sport je onder begeleiding. Er wordt veel aandacht besteed aan het op de goede manier inzetten van verschillende houdingen en bewegingen. Hierdoor weet je aan het einde van de training waar je op moet letten tijdens houdingen en bewegingen. Ook bent je in staat om de bewegingen tijdens werk, sport en huishoudelijke activiteiten goed uit te voeren.

Indien je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie zijn er geen kosten aan verbonden. Wanneer je niet aanvullend verzekerd bent, neem dan contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Tijdens Motor Control training word je begeleid door Remco van den Bos en Nady van Luijk. Heb je vragen over deze training? Neem dan contact op!

Bel direct

(0174) – 416174

of mail voor een afspraak